Holdturnering for motionister

ETKs seniormotionister har også mulighed for at spille turneringstennis.

Turneringshold kan tilmeldes under Jysk Tennis Union(JTU) i 40+, 50+ osv. Holdene består typisk af en dame og tre herrer, og der spilles både singler og doubler, således der spilles to kampe pr. dag.

JTU laver spilleprogram, og modstanderne kan fx blive Kolding, Fredericia, Varde og Ribe.

Har du spørgsmål så skriv til etk@esbjergtennisklub.dk og skriv i emnefeltet: til senior-og motionistudvalget.