Pizza, Tennis & Råhygge

Aftenen indeholder lidt instruktion og spiløvelser sammensat af nogle af klubbens trænere, spil på kryds og tværs, og naturligvis socialt samvær med pizzaspisning til den store guldmedalje, og lidt godt til ganen.

Arrangementet tilbydes både til ungdoms- og seniormedlemmer.

tidligere Tennis, Pizza & Råhygge Arrangementer:

Seniorer:

Fredag d. 10. februar 2012:

De ca. 50 deltagere havde en forrygende aften med pizza, sjov, et musikalsk indslag og selvfølgelig tennis.

tennispizzaaften
tennispizzaaften1
pizza12 1
pizza12 2
pizza12 3
pizza12 4
pizza12 6
pizza12 5
pizza12 7
pizza12 8

Juniorer:

Fredag d. 20. januar 2012:

De 35 deltagere havde en forrygende aften med pizza, sjov og masser af tennis.

Pizza junior
pizza junior1