Træningslejr:

Esbjerg Tennis Klubs talent- og eliteudvalg arrangerer ca. hvert andet år træningslejr for talent- og elitespillere i Esbjerg Tennis Klub. Træningslejren er en uge med intensiv træning 5-6 timer om dagen, dels med tennisteknisk træning dels med fysisk træning.
Der bliver selvfølgelig også brugt tid på det sociale, bl.a. med afslapning ved poolen og diverse konkurrencer i idrætsgrene som destinationen giver mulighed for.
i 2009 og 2011 foregik træningslejren på Club La Santa, og her i 2014 er destinationen Tyrkiet.

Fællesture:

ETK hjælper med at arrangere fællesture/-overnatning til bl.a. DM, udvalgte turneringer m.m for klubbens konkurrencespillere.