Nyt medlem

Det er sjovt at være medlem af Esbjerg Tennis Klub og det er nemt at blive det! Desuden har vi masser af gode tilbud til vores medlemmer, der strækker sig fra arrangementer, hvor det sociale og hyggen er i højsædet, til et væld af træningstilbud lige fra minitennis for de helt små, over tennisskole for ungdom og seniorer til elitetræning for de turneringsaktive juniorer og seniorer.
Se priser for kontingent og træning her.

På denne side, vil vi forsøge at give dig et overblik over alle dine muligheder som medlem af Esbjerg Tennis Klub.

Hvordan bliver du medlem?

1. Opret dig som bruger

Først skal du oprettes som bruger. Det sker ved at udfylde formularen under 'NYT MEDLEM' på ETKs BaneBooking System.

Start her

Her udfylder du blot formularen med alle relevante oplysninger og klikker på 'Godkend oprettelse'.

Du vil herefter modtage en email fra Esbjerg Tennis Klub, der bekræfter at du er oprettet som bruger. Denne mail vil også indeholde dit brugernavn, der også er dit medlemsnummer.

2. Vælg medlemsskab og betaling

Når du har modtaget dit medlemsnummer via mail, kan du logge ind på ETKs BaneBooking i øverste højre hjørne. Under 'Køb Medlemsskab/klippekort/træning' vælger du så det medlemsskab du ønsker. Du vil automatisk blive videreført til online betaling for medlemsskabet.

Køb medlemsskab her

3. Bekræftelse på køb

Efter endt betaling vil du medtage endnu en email fra Esbjerg Tennis Klub, der bekræfter dit køb og du er nu medlem af ETK. Velkommen!

4. Mere information

Du kan her finde mere information vedr. Regler for medlemskab, kontingenter og gebyrer i ETK. Her finder du også (undermenuer) en oversigt over priserne for medlemskaber samt leje af baner inden- og udendørs.