ETKs hjælperbank

I en stor klub som ETK er der mange opgaver der løbende skal løses.

Opgaverne kan være:

..at køre en turnering – fx åbningsturnering og klubmesterskaber

..praktisk arbejde ved stævner med bl.a. indkøb, fremstilling af mad, oprydning

..reparation og vedligeholdelse af klubhuse og omklædningsrum

..i en gruppe at udføre et arbejde, som klubben tjener penge på – fx oprydning efter festival ol.

..at hjælpe som fx klemmefører, eller andre mindre opgaver som er med til at gøre ETK et rart sted at være

Som medlem af klubben, kan du blot sende en mail til etk@esbjergtennisklub.dk, og anføre hvad du helst vil hjælpe med.
Du skal skrive HJÆLPERBANK: og fx mad, reparation, maling, turneringer, eller hvis du har en erfaring med noget som du mener klubben kan have god gavn af.
Du vil så komme i en gruppe, og ETK vil i god tid spørge om din hjælp, til stor gavn og glæde for både dig og klubben.

Husk at i fællesskab bliver de store udfordringer mere overskuelige, og hjælpen er til glæde for alle ETKs medlemmere.

Photo0074

Her ses nogle af ETKs flittige hjælpere under DGIs Landsstævne 2013.

hjælpergrupper

Kan hjælpe med "lidt af hvert":

Eric Lauridsen
Marianne Nielsen
Linda Jensen

Hjælper til ungdomsstævner m.m:

Lone Nielsen
Erik Bertelsen