2. runde af holdturneringen

13/11/2014

2. runde af holdturneringen

Klubbens damer i elite-divisionen spillede sidste weekend hjemme mod HIK.
Det blev 3-3, hvor man i 4 af kampene måtte ud i match-tie-break i tredje sæt.
Stillingen før sidste runde i den indledende pulje den 23. november er den, at ETK og HIK begge har 8 points.
ETK slutter af med udekamp mod Hillerød.

ETK 2 hos damerne i 1. division havde en oversidder-runde blandt de 5 hold.
Holdet spiller i næste runde hjemme den 22. november mod Randers.

Hos herrerne i 1. division manglede man 3 af holdets faste spillere, så det blev som forventet 0-6 ude mod Århus 1900 (2).
Holdet er placeret midt i feltet, og der spilles hjemme fredag den 21. november mod Vejle.

ETK 2 hos herrerne i 2. division spillede man 3-3 hjemme mod Tarup Pårup (TPI) og i næste runde skal man en tur til Skanderborg.