3. runde af holdturneringen

24/11/2014
I weekenden har man i holdturneringen spillet 3. runde.
ETKs damer i Elite-division sluttede i grundspillet med 3-3 ude mod Hillerød.
Resultatet betyder, at damerne sluttede som nr. 2 efter 5-1 og 2 gange 3-3.
Så nu er holdet klar til mellemrunden i det nye år.

ETKs damer i 1. Division slog Randers i Tennishallen med 4-0, og nu er holdet placeret som nr. 2 efter 2 x 4-0.
Det ser ud som om, holdet skal spille afgørende kamp i det nye år mod Fruens Bøge.

For ETKs herrer er det gået mindre godt i både 1. og 2. division.
I 1. division sluttede holdet med 5-1 over Vejle, og holdet indtager 3. pladsen.

ETKs herrer i 2. division blev det 2-4 ude mod Skanderborg i 3. runde. Med 10 points er holdet placeret som nr. 4 i midten af feltet.

Holdturneringen genoptages den 31. januar i det nye år.