Indendørs holdturnering skudt igang

02/11/2014
Hos damerne fik ETK 1 i elite-divisionen en forrygende start med sejr på udebane mod Lyngby med 5-1.
ETK 2 i 1. division  hos damerne lagde ud med 4-0 over AET.
Hos herrerne, hvor ETK 1 opholder sig i 1. division , blev det til 5-1 over Skovbakken 2, medens ETK 2 i 2. division sikrede sig sejren på 5-1 over AET.
Det blev til 4 sejre af 4 mulige.
Næste runde bliver den 7.-8. november, hvor man kan følge ETKs damer i elite-division kl. 11.30 i Tennishallen.