JTU på Facebook - Vind præmier

21/11/2014

JTU er gået i luften på Facebook.

ETKs medlemmere kan læse mere om aktiviteter, nyheder, events og meget andet på Facebook siden.
Derudover kan både klubben og medlemmerne vinde diverse præmier ved at ”like” siden. Der er altså al mulig grund til at både klubledere og medlemmere smutter forbi facebook siden ”JTU – Jyllands Tennis Union”.

Lige nu kan ETK / medlemmerne deltage i følgende konkurrencer:

• 10 deltagere er med gratis i dette års JM Indendørs
  • 6 personer vinder hver 6 rør HEAD Pro bolde
  • 1 JTU klub vinder et JTU ambassadørbesøg uden beregning udendørs 2015

Du skal blot klikke på nedenstående link for at komme ind på JTU´s Facebook side.

JTU – Jyllands Tennis Union – Facebook – se mere her