3 JM-titler i minitennis til ETK

25/11/2015
JM mini vindere 15 ukomprimeret

3 JM-titler i minitennis til ETK

ETK vandt i suveræn stil hele tre af fem rækker ved JM i minitennis på hjemmebane i Esbjerg Badmintoncenter.

Rasmus Hembo, 8 år, vandt hos U10-drengene og vandt samtidig fair play-medaljen hos drengene.
Søstrene Lykke, 11 år, og Liv Bertelsen, 13 år, vandt rækken hos henholdsvis U12- og U14-pigerne.

Liv vandt også i fjor som U12-spiller, mens det for både Rasmus og Lykke var deres første JM i minitennis.

Et stort tillykke til de tre spillere!