Damernes 1. hold stjal uafgjort

26/11/2015

Førsteholdet stjal uafgjort i århus i weekenden

Efter en hård start med to klare nederlag stjal damerne i elitedivisionen et for de fleste nok overraskende point med uafgjort 3-3 ude mod Århus 1900.

Dzenana & Milica tabte ellers 1. sæt i 1. double 4-6, men slog flot tilbage, vandt 2. sæt så klart som 6-1 og match tie breaken sikkert med 10-6.

Derimod kunne vores to 13-årige 2. doublespillere, Liv & Camilla, ikke stille meget op mod noget ældre modstandere og tabte 3-6 2-6.

Dzenana fortsatte sin festdag med hård fight. Hun vandt overraskende 1. sæt 6-4, men blev spillet ud af banen i 2. sæt med 0-6 – blot for at vinde match tie breaken så sikkert som 10-2. Endda efter at have været bagud 0-1! Sikke et come back.

Milica vandt 2. doublen, da modstanderen, der havde været syg op til kampen og nu trods alt var pumpet helt flad af sin double mod Liv & Camilla, opgav allerede efter første bold.

Holdets yngste, Liv, som ellers har overrasket positivt på 3. singlen, kunne denne gang ikke stille meget op. Hun var plaget af hele to blodvabler fra onsdagens to timers træning i Kolding. Tabte 1. sæt 0-6, mens holdlederen uden stort held forsøgte at tape compeed’en fast i den svedige højre hånd. Da plastret sad fast i 2. sæt, gik det bedre. Liv tabte her 3-6.

Camilla var igen oppe mod en noget ældre modstander, den ene halvdel af doubleparret, og tabte 1-6 1-6.

Det uafgjorte resultat giver begrundet håb om overlevelse i rækken, hvor målsætningen også må være at undgå nedrykning. Vore bedste damer tager efter nytår hul på nedrykningsspillet som nr. næstsidst. Modstanderne bliver Lyngby og Hvidovre.

/Holdleder Erik Holme Bertelsen