ETK under EM i Curling

29/11/2015

ETK UNDER EM I CURLING

De sidste par uger har vi desværre ikke kunnet spille tennis, fordi der har været EM i curling - bl.a. blev tennishallen brugt til det store arrangementet.
Flere af tennisklubbens medlemmer hjalp til med praktiske opgaver - hvilket gav penge til klubben.
.
Her ses baren placeret midt i tennishallen, så den er let at finde. Arne Nørbæk foreslår, at den bliver stående. Vi kan så spille uden om, og væsken er altid tæt på.

Bar i ETK under EM Curling

Næste billede ses kasseren Peder Smidt ved baren og kassen:

P Smidt under EM Curling