Træningstilbud uge 52 - Cardio/Fitness Tennis

06/12/2017

Cardio/Fitness Tennis efter juledage den 27. december, hvor man forbrænder de overskydende kalorier ;) Det er tennis og motion for fuld damp med musik!

cardiotennis cardio tennis 0

I  uge 52 er der mulighed for Cardio/Fitness Tennis med Cardio Tennis Træner Alexander Hansen på to tider  morgenhold torsdag, den 27. fra klokken 8-9 og aftenshold fra klokken 18-19. Forstil dig at spille tennis i en god time, forbrænde hundredevis af kalorier, slå til hundredevis af bolde… og samtidig have det sjovt med otte andre deltagere hele tiden. Det er for alle fra nybegyndere til avancerende spillere. Cardio Tennis skal styrke hjertet, forbrænde kalorier og man får kroppen i form. Prisen er 30 kroner per person. Tilmelding sker over banebooking system.

Link til tilmelding: https://esbjergtennis.halbooking.dk/proc_holdplan.asp#