Træningstilbud uge 52 - Individuel træning

06/12/2017

Har du brug for en træner til individuel træning i uge 52? Så er det muligt onsdag og torsdag, den 27.-28. december 2017

individueltraining

I uge 52 er der mulighed for individuel træning med Cheftræner Alexander Hansen på tre tider onsdag, den 27. fra klokken 17-18 – og torsdag, den 28. december fra klokken 16-18. Du må tilmelde dig med en makker. Prisen er den samme. Prisen bliver dog opkrævet af den, der tilmelder. Tilmelding sker over banebooking system. Skriv en besked i forbindelse med tilmelding, hvad der skal trænes eller hvad er dit ønske.

Link til tilmelding: https://esbjergtennis.halbooking.dk/proc_holdplan.asp#