Oprykning til 1. division

16/09/2017

Oprykning til 1. division

Lørdag den 9. september 2017 spillede ETK's herrer sig op i 1. division i Dansk Tennis Forbunds holdturnering.
En super super flot præstation af holdet som så sent som sidste år rykkede op fra Jyllandsserien til 2. division.

Oprykningen kom i hus via en 4-2 sejr på udebane mod AGF.

Resultater af dagens kampe:

1. Single:        Simon Dahl Verner - Jannik Lund                6-2, 6-3
2. Single:        August Bloch Münster - Kasper Worsøe       3-6, 4-6
3. Single:        Nikolas Hellsten - Lasse H. Nielsen              6-0, 6-4
4. Single:        Jonas Hembo Mathiasen - Mik H. Jensen      6-3, 6-4

1. Double:        Simon/Jonas - Jannik/Lasse                       6-0, 5-7, 10-6
2. Double:        August/Nikolas - Kasper/Mik                      4-6, 3-6

I løbet af sæsonen har også Allan Theils og Matthias Bjørn bidraget med flotte præstationer og resultater således dagens oprykning kunne blive en realietet.

Så stort tillykke til drengene, og held og lykke i 1. Division i 2018... :-)  - Allez ETK!