Grill-arrangement 8. september 2018

12/08/2018

Grill-arrangement 8. september 2018

Som afslutning på klubmesterskaberne og udendørs-sæsonen 2018 inviteres du hermed til Grill-arrangement lørdag den 8. september 2018 fra kl. ca. 15.00.

Husk at der er masser af god tennis (finaledag) med start fra om formiddagen og frem.

Tilmeldingsfristen er senest mandag den 3. september 2018 af hensyn til køb af mad.

Tilmelding foretages ved at sende en mail til etk@esbjergtennisklub.dk

Alle er velkommen.

Pris DKK 50.

De DKK 50 går til dækning af udgifterne til maden.

Det eneste du skal medbringe er godt humør samt egne drikkevarer.

ETK's gourmet-kok Erik Trigger vil stå for tilberedningen af den lækre grill-mad.

Betaling af de DKK 50 kan ske på én af følgende 2 måder:

1) Via mobilepay til følgende nummer: 96711 - fortrukken metode

2) Kontant på dagen.