Klubmesterskaber 2018

12/08/2018

Klubmesterskaber 2018

Så er det blevet tid til tilmelding til årets klubmesterskaber i ETK.

Mesterskaberne afvikles i uge 35+36, dvs. fra mandag - lørdag den 27. august - 8 september 2018.

Deltagelse er gratis.

Følgende rækker udbydes for juniorer (fra U8 til U18):
Single drenge
Single piger
Double drenge
Double piger

Man kan som dreng/pige deltage i både single og double.

Juniorerne vil blive inddelt så de spiller med jævnaldrende.

I tilfælde af for få tilmeldinger kan rækker sammenlægges, såfremt det giver sportslig mening.

Følgende rækker udbydes for seniorer:
Single, åben række (både damer og herrer, nybegyndere som elitespillere kan tilmelde sig)
Single, herrer veteran (+50)
Single, damer veteran (+50)
Single, nybegynder/letøvet (både herrer og damer kan tilmelde sig. Denne række er kun for motionist-spillere). Ved mange tilmeldinger kan rækken fx. deles op i herrer og damer.

Double, herrer (for alle herrer-spillere)
Double, damer (for alle dame-spillere)
Double, mix (for alle herrer/dame spillere)

Man kan max deltage i 2 rækker (af planlægnings- og afviklingsmæssige hensyn).

Hvorvidt der spilles efter cup-systemet eller i puljer afhænger af antal deltagere i de enkelte rækker.

Tilmelding:
Tilmelding kan ske på én af følgende 2 måder:

1) Ved at sende en mail til mcc@pwc.dk
2) Ved at skrive sig på manuelle lister i klubhuset på Gl. Vardevej (disse hænges op senest i den kommende weekend (4-5 august)).

Ved tilmelding oplyses følgende:
- For- og efternavn,
- Medlemsnummer, og
- hvilke rækker man ønsker at deltage i. Ved double angives makkerens navn og medlemsnummer ligeledes.

SIDSTE TILMELDINGSFRIST ER FREDAG DEN 17. AUGUST 2018.

Er der spørgsmål kan Michael L. Christiansen kontaktes på tlf. 21 41 61 65.

Michael L. Christiansen
ETK