Indbydelse til den store turnering – KUN FOR MÆND

10/03/2018
kun for maend2

Onsdag d. 28. marts 2018 kl. 17.30 – 22.30 i Tennishallen. Der spilles doubler med forskellige makkere og vores cheftræner vil deltage med gode råd. Pris for deltagelse 25,-kr. som betales ved start.

Efter turneringen vil ETK være vært og servere hotdogs samt drikkevarer.

Så mød op og tilmeld dig senest fredag d. 23. marts, af hensyn til indkøb, til esbjergtennisklub@esenet.dk, Arne eller Allan.

Vel mødt

Arne Nørbæk og Allan Kloster