Idrætsnatten

07/10/2018

Idrætsnatten

Kære nye tennisvenner !

Tak fordi i kiggede forbi Esbjerg Tennisklub på Idrætsaftenen!

Det er altid dejligt med nye gæster på banerne, og vi håber, at I måske blev inspirerede og en dag igen kigger ud til lidt tennis.

Vores dejlige sponsor-kurv, som var på udlodning på Idrætsaftenen, blev vundet af pigerne Aisha og Ciska, som valgte at dele kurven.

Hvis du vil se, hvor glade de blev, så kig ind på vores facebookside "Esbjerg Tennisklub" og se et godt foto af pigerne, da de fik kurven.

Skulle du have brug for yderligere information om Esbjerg Tennisklub, så kan du også kigge ind på vores hjemmeside www.esbjergtennisklub.dk