Mixturnering – 2018

07/10/2018

Mixturnering – 2018

Den store mixpokal skiftede ejer i år. Sidste års vinder, Pia Tackmann og Arne Nørbæk, tabte den afgørende kamp til Susanne og Per Brink. Begge par havde forinden vundet deres to kampe, mod henholdsvis Maja/Bent og Linda/Rene, så det var det altafgørende møde, da de tørnede sammen.

Mixturneringen er en udløber af makkerturneringen. Søndag den 23. sep. spilledes alle kampene i Veldtofte på trods af regn og atter regn op til kampene. Trods det var banerne rigtig gode, kampene jævnbyrdige og et efterfølgende traktement – lavet af deltagerne selv – supergodt!

Denne stævneform – det hele på en dag - er måske fremtiden, når der skal laves arrangementer!

Stort tillykke til Susanne og Per.

Venlig mixhilsen – Arne Nørbæk