Privatlivspolitik

Esbjerg Tennis Klub passer på medlemmernes data i overensstemmelse med EU`s persondataforordning. Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål, og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger,  der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Du finder den fulde privatlivspolitik i Esbjerg Tennis Klub her.