Store Klargøringsdag

Traditionen tro gøres udendørsanlæggene på Gl. Vardevej og i Veldtofte klart ved hjælp af klubbens medlemmere om formiddagen på dagen for standerhejsning.

Således er der ca. 2 timer hvor de frivillige hjælpere starter med en let morgenmad, hvorefter de hjælpes ad med diverse projekter, såsom opsætning af windbreakers og sponsorskilte, rengøring m.m.

Herefter serveres der vand og sodavand ifm. standerhejsningen, og der vil være mulighed for at betræde grusbanerne for første gang i den nyopstartede sæson.

Klubben har altid brug for mange hænder denne dag, og opfordrer alle medlemmere til at komme og give en hånd med.