Elite- og talentudvalget

Vision:

At skabe individuel udvikling i et stærk fællesskab.

Mål:

At skabe spillere som kan begå sig i top 10 på junior siden og top 35 på senior siden. I holdturneringen være repræsenteret i landets bedste række for damer og herrer.

Strategi:

1) At udstikke retningslinier for klubbens elite og talentspiller samt deres forældre.

2) At sikre en kontinuerlig uddannelse af klubbens trænerteam.

3) At sikre optimal udnyttelse af klubbens faciliteter samt skabe optimale muligheder for at alle ungdomsspiller kan udvikle deres tennisspil.

4) Gennem træningskonceptet og sociale arrangementer styre samvær på tværs af ambitioner, niveau og alder.

5) At sikre at klubbens elite-og talentspillere lever op til klubbens forventninger.

6) At skabe en stærk elite- og talent træningsstruktur kendetegnet ved stor grad af ansvarlighed, engagement og respekt.

tilbud:

• Elitetræning (udtages man til): Der trænes op til 8 gange ugentlig.
  • Talenttræning (udtages man til): Der trænes mellem 3-5 gange ugentlig.
  • Minitennis (fri tilmelding): Aldersdifferentieret.
  • Tennisskole junior (fri tilmelding): Aldersdifferentieret.
  • Tennisskole senior (fri tilmelding)
  • Træningslejr
  • Fysisk træning: Herunder også selvtræning