ungdomsudvalget

Vision:

At skabe aktiviteter og træningstilbud som kan fastholde og udvikle børn i tennissporten.

Mål:

At sende spillere fra tennisskole til klubbens elite og talentudviklingsprogram; at fastholde flest mulige børn i tennissporten; at afholde mindst 4 sociale aktiviteter med tennissporten i fokus.

Strategi:

1) Aldersrelateret træningskoncept: sikre at klubben og klubbens trænere følger DTF-træningskoncept (bolde, banestørrelse etc).

2) At sikre en kontinuerlig uddannelse af klubbens trænerteam.

3) At sikre optimal udnyttelse af klubbens faciliteter samt skabe optimale muligheder for at alle ungdomsspiller kan udvikle deres tennisspil.

4) Gennem træningskonceptet og sociale arrangementer styre samvær på tværs af ambitioner, niveau og alder.

Tilbud:

• Minitennis (fri tilmelding): Aldersdifferentieret.
  • Tennisskole junior (fri tilmelding): Aldersdifferentieret.
  • Holdturnering
  • Klubmesterskaber