Kørselsvejledning

Gl. Vardevej

Udendørsbanerne på Gl. Vardevej samt indendørsbanerne i tennishallen er beliggende lige bag Blue Water Arena. Ved brug af GPS er addressen Gl. Vardevej 82C, 6700 Esbjerg.

Tennishallen rummer to indendørsbaner, et lille opholdsrum samt omklædningsmuligheder for både damer og herrer. Udendørsanlægget råder over 8 grusbaner, et klubhus samt omklædningsfaciliteter til både damer og herrer.

Gl. Vardevej 1

Veldtofte

Udendørsbanerne i Veldtofte er beliggende lige bag addressen Novrupvej 44, 6705 Esbjerg Ø, med indkørsel til parkering fra sportsvej.

Tennisanlægget råder over ni grusbaner samt et lille klubhus med omklædningsmuligheder for både damer og herrer.

Veldtofte