Seværdigheder

Selv om du måske først og fremmest kommer til Esbjerg for at deltage i en tennisturnering, så brug alligevel lidt tid på at se byens seværdigheder.

Esbjerg Turistbureau ligger i Skolegade 33 - lige ved Torvet midt i centrum.

Turistbureauet er altid parat til at hjælpe dig med nyttige informationer, og på deres hjemmeside www.visitesbjerg.dk kan du få oplysninger om en lang række seværdigheder lige fra Fiskeri og Søfartsmuseet til Utzons Musikhus.

Mindre end 5 min. kørsel fra Esbjerg Tennis Klub finder du skulpturen 'Mennesket ved havet' som ligger ved stranden.
Selv om du måske kun er i Esbjerg i få timer, så bør du ikke snyde dig selv for et hurtigt besøg ved denne skulptur!

mennesket ved havet

Få minutters sejltur fra Esbjerg ligger den smukke vadehavs-ø Fanø, som absolut er et besøg værd med dens idylliske huse og flotte strande.

Fanø Turistbureau ligger på Skolevej 5-7, Nordby 6720 Fanø.
Telefon +45 7026 4200
Hjemmeside: www.visitfanoe.dk