Makkerbørs

Mangler du én at spille single eller double med? Så kan du kontakte en på listen nedenfor på samme niveau som dig selv, eller du kan selv komme på listen og dermed blive kontaktet til en udfordring i tennisspillet.

Send en e-mail til web@esbjergtennisklub.dk for at komme på listen - skriv som minimum navn, årgang, niveau og tlf./email-adresse!

Husk at opdatere dig selv med evt. navn, årgang, niveau og tlf./email-addresse! Send her en e-mail til web@esbjergtennisklub.dk.

Listen:

Nybegyndere:

NAVN ÅRGANG TLF NR. / MAIL ØVRIGT
Daniel Wolf

danielwolf5@hotmail.dk

Ny indenfor tennis og vil rigtig gerne spille tirsdage og torsdage, kan hele dagen torsdag og efter kl. 15:30 tirsdag. Har stor erfaring indenfor bordtennis

Let-øvede:

Navn Årgang TLF NR. / MAIL ØVRIGT
Conny Stenz Pedersen 1966

2320 2124 / cons@privat.dk

Spillet 2 sæsoner i Odense. Kan spille god motionstennis, kæmper til sidste sveddråbe. Kan spille fra tidlig morgen til sen aften.
Thomas Jøker 1958  Fleksibel

Øvede:

NAVN ÅRGANG TLF NR. / MAIL ØVRIGT
Pia Tackmann 1957

2715 8530 / piatackmann@gmail.com

Efter kl 17 mandag/torsdag. Vil helst spille double.
Carsten B. Jensen 1972 2840 8979
Peter Skou 1969

6013 7416 / peter.allan.skou@me.com

Spiller gerne double og også single.
Er fleksibel med spilletider også i løbet af dagen, hvis arbejdet tillader.