Medaljer til alle ETKs finalister ved søndagens finalestævne

01/04/2014

Komplet sæt medaljer til ETK ved JM Minitennis

ETK hentede et komplet sæt medaljer, guld, sølv bronze ved JM i minitennis i dag i Esbjerg Badmintoncenter. Alle tre medaljer i pigerækkerne.

Guldet gik til Liv Bertelsen i U12, som også blev den mest suveræne vinder ved stævnet. 4 kampe med samlet score på 24 - 4 i partier, heriblandt en finalesejr på 6 - 2.

Marija Calov & Nanna Dyrgaard Rathmann hentede henh. sølv og bronze i U14. En neglebidende førsterundekamp i puljen mellem de to ETK-piger afgjorde den indbyrdes medaljefordeling. Marija vandt 6 - 5 – efter at Nanna vandt den indbyrdes kamp ved semifinalestævnet for to uger siden.

Bronze blev det også i U10 piger til en god bekendt af ETK, Grindsteds Lykke Bertelsen.

Foto: Guld, sølv og bronze. Liv i U12, Marija og Nanna i U14.