Hjerting vs. ETK

12/08/2014
hjerting etk14

HJERTING vs. ESBJERG TENNIS KLUB

For første gang i historien, mødtes de to naboklubber til en kamp i Hjerting søndag den 10. aug. 2014.

Vi spillede fire runder, og Hjerting vandt lige akkurat. Der var mange gode og lige kampe. Det var hyggeligt, og Hjerting havde sørget for et flot traktement begyndende med rundstykker og afslutningsvis men snitter og vand/øl mm.

Arrangementet gentages først i februar 2015 i ETKs hal, hvor vi ser frem til revanche.

Det kan nok være, at der spises efter de mange kampe.

ETK stillede med følgende hold: Pia Tackmann, Susanne Brinch, Per Brinch, Allan Kloster, Bent V. Nielsen, Anders Erting, Børge Larsen, Curt Jensen og Arne Nørbæk.

Træningen til feb. begynder allerede nu!!!!