Holdkamp status for ETK

Senior

Damer

1 holdet

Op til efterårssæsonen blev ETK´s 1 hold forstærket med Janine Weinreich - en tysk pige, der skal læse i Esbjerg. Janine kommer fra Wahlstedt, der spiller i den 3. bedste tyske række. Der er ingen tvivl om, at tilgangen af Janine vil styrke det daglige træningsmiljø til gavn for klubbens mange unge spillere. ETK startede med at besejre Hvidovre 4-2 på udebane, og i sidste runde blev det til 3-3 mod de forsvarende mestre fra KB - første gang i sæsonen at KB ikke vinder. Disse to resultater betyder, at ETK ender på en 2 pladsen i mellemspilspulje 1, hvilket giver adgang til medaljespillet. Det er første gang i ETK´s historie, at et seniorhold kvalificerer sig til medaljespillet for hold. Før sæsonen satte vi en målsætning - holdet skulle i top 6, så at opnå minimum en 4 plads er særdeles flot og tilfredsstillende. Medaljespillet bliver afholdt i KB næste weekend d. 30.-31. august.

2 Holdet

At ETK´s 2 hold slutter som nr. 2 i 2 division vest, viser med tydelighed, at ETK er den stærkeste "dameklub" i vest - Danmark pt. I efteråret blev det til to sikre sejre på 4-0 over henholdsvis Team Midtjylland og Fruens Bøge. Gennemsnitsalderen på holdet i de 2 kampe har været 14 år, så perspektiverne for dametennis i ETK er særdeles gode.

Herrer

1 holdet

Efter det svære forår har ETK´s bedste hold skullet forsøge at tilkæmpe sig en fordelagtig position i nedrykningspulje 2. Dette er lykkedes efter 3-3 mod Fruens bøge og 5-1 mod Skovbakken. Resultaterne betyder, at ETK må vælge som nr. 2, når der skal findes modstander til Play off kamp om overlevelse. det betyder formentlig, at modstanderen i play off kampen bliver enten Aalborg eller Odense - I begge tilfælde bør ETK kunne hente en sejr.

2 holdet

2 Holdet vandt alle kampe suverænt - undtagen mod Skanderborg. Det betyder at holdet slutter på 2 pladsen og derfor ikke rykker op. Rigtig ærgeligt, da holdet har leveret gode præstationer gennem hele sæsonen. Holdet er dog så "ungt", at man kun kan være optimistisk i forhold til næste år.

Junior

Piger

U14 Region

Bita Ramazani, Marija Calov og Clara Pedersen har udgjort en uimodståelig trio gennem hele sæsonen. Det har kastet lutter sejre af sig - nu mangler de tre piger "bare" at gøre arbejdet færdigt mod Randers i Finalen. Kampen spilles d. 31.08 - PØJ PØJ