Tilmeldingen til årets makkerturnering er i fuld gang

25/05/2015

Tilmeldingen til årets makkerturnering er i fuld gang

Læs hele nyheden

TIRSDAGSAFTENEN OVERGÅR ALLE KLUBBENS FORVENTNINGER!

25/05/2015

TIRSDAGSAFTENEN OVERGÅR ALLE KLUBBENS FORVENTNINGER!

Familie-rabat

16/05/2015

ETK har en særlig familie-rabat! Reglerne kan findes under Information - priser.

Åbent hus i ETK

03/05/2015

Åbent hus i ETK

Esbjerg Tennis Klub afviklede Åbent Hus lørdag den 2. maj i forbindelse med Dansk Tennis Forbunds ”Tennissportens dag”. Klubben kom af med mange nye ketsjere, som man jo forærede til nye medlemmer.

20 kikkede forbi og satte de 3 trænere Per Meier, Amina Hadzic og Christina Buch på arbejde.

ETK har afholdt 3 x Åbent Hus, incl. Tennissportens Dag.

ETK lokkede med en ny ketsjer, hvis man meldte sig ind.

50 nye kom forbi de 3 gange.

Der er stadig nye ketsjere, som kan erhverves ved nyt medlemskab.