Tilmelding til åbningsturneringen 2016 er nu mulig

20/04/2016

Tilmelding til åbningsturneringen 2016 er nu mulig

Kære medlemmer af Esbjerg Tennisklub

Så er det blevet tid til årets åbningsturnering i ETK, som afvikles søndag den 22. maj 2016.

Sidste år blev turneringen aflyst pga. for få tilmeldinger.

Vi håber at rigtig mange vil deltage i år, så vi kan få en sjov og hyggelig åbningsturnering stablet på benene.

Pris for deltagelse, og frist for tilmelding som skal foregå til etk@esbjergtennisklub.dk kan ses af vedhæftede indbydelse.

Åbningsturnering 2016

Med sportslig hilsen