Afslutningen på tennisskolen - indendørs

22/04/2016

Afslutningen på tennisskolen - indendørs

Der er blevet løbet, konkurreret, spillet, svedt, grint, hørt musik og spist kage til den helt store guldmedalje, da tennisskolen afsluttede indendørssæsonen af med et brag!
Et par hyggelige timer, hvor nye relationer blev knyttet og der blev sunget med på en enkelt sang eller to.

Vi håber i havde det ligeså sjovt og hyggeligt som vi havde.

Tennisskolens trænerteam vil i hvert fald sige mange tak, for en helt igennem kanon sæson.
Vi glæder os allerede til at starte udendørssæsonen!

VI SES PÅ BANEN!

/Tennisskolens trænerteam