DTF Cup Ude 2016

06/04/2016

DTF Cup Ude 2016

Der er nu åben for tillmelding til den populære 2 mands turnering DTF Cup Ude 2016 for motionistspillere.

Tilmeldingsfristen er lørdag den 30. april 2016.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker:

Damer
Herrer
Mix

Et hold kan bestå af 2-4 spillere. Typisk består et hold af 2 spillere, men det kan være en fordel at have 3 eller 4 mand på holdet, så man har reserver klar ved skader/afbud mv.

Dem der ønsker at deltage bedes skrive en mail til Michael L. Christiansen (mcc@pwc.dk), som så vil sørge for en fælles tilmelding af hold for Esbjerg Tennisklub.

Følgende skal oplyses:

1) Holdleder
2) Holdleders e-mail
3) Holdleders telefonnummer
4) Navn og telefonnummer på spiller 1, 2 og evt. 3 og 4.

Der kan maksimalt tilmeldes fire hold fra hver klub i hver række.

For yderligere information vedrørende DTF Cup Ude 2016 henvises der til vedhæftede PDF (info-dtfcup), samt følgede link: http://www.tennis.dk/da/Sektioner/Klubudvikling/DTF%20Cup%20for%20motionister/DTF%20Cup%20ude.aspx