Tennissportens Dag 2016

02/04/2016

TENNISSPORTENS DAG 2016

Kender du nogen som kunne tænke sig, at prøve og spille tennis eller kunne du selv tænke dig det?

Lørdag d. 30. april 2016 afholder Esbjerg Tennis Klub Tennissportens Dag, hvor alle interesserede kan få lov at prøve og spille tennis helt gratis!

Det eneste man skal gøre er, at møde op mellem kl. 11.00 og kl. 13.00

Så tag din nabo, ven/veninde eller hele familien under armen og mød op til en hyggelig dag!

Arrangementet henvender sig til folk i alle aldre, så det er ligemeget om man er 4 år eller 90 år :-)

Klubben har ketcher og bolde man kan låne, og vores dygtige trænere vil stå klar til at tage godt imod jer.

SAMTIDIG afholder vi denne weekend en basar over diverse gode sager - så kom også og gør en god handel!

Se her: Tennis-Basar