Nyt træningshold til motionister med start i begyndelsen af det nye år: Forhåndstilmelding nu

Træningstilbud uge 52 - Individuel træning

06/12/2017

Har du brug for en træner til individuel træning i uge 52? Så er det muligt onsdag og torsdag, den 27.-28. december 2017

Træningstilbud uge 52 - Cardio/Fitness Tennis

06/12/2017

Cardio/Fitness Tennis efter juledage den 27. december, hvor man forbrænder de overskydende kalorier ;) Det er tennis og motion for fuld damp med musik!

Sejr til ETK i Kolding

SEJR TIL ETK I Kolding!