Nyt træningshold til motionister med start i begyndelsen af det nye år: Forhåndstilmelding nu

06/12/2017

Nyt træningshold til motionister med start i begyndelsen af det nye år: Forhåndstilmelding nu

tennis1

Det er nu, vi skal høre hvem der er interesseret til træning på hvilken dag: Mandag fra klokken 18-19 max 4 personer på en bane eller Onsdag fra klokken 20-21 på en eller to baner max 4-8 personer.
Man kan også tilmelde sig til begge dage. Medlemmerne skal forhåndstilmelde sig til træning. Vi ønsker at vide ca. hvor mange, der vil træne. Det er ikke en endelig, bindende tilmelding, men en forhåndstilkendegivelse på, om der er interesse for en mandags eller onsdagstræning og derefter opretter vi homogene træningshold. Tilmelding sker over banebooking system. Det koster 500 kroner. Træning er med Cheftræner Alexander Hansen.

Link til forhåndstilmelding: https://esbjergtennis.halbooking.dk/proc_holdplan.asp#

 - findes under "Tennisskole seniorer, forhandstilmelding mandag" og "Tennisskole seniorer, forhandstilmelding onsdag"

Esbjerg Tennisklub

Esbjerg Tennis Klub - ETK - er stiftet i 1888 og dermed en af de ældste klubber i landet. Med omkring 500 medlemmer udendørs er klubben samtidig blandt de største i Jylland.
ETKs baner ligger dels i Sport & Event Park Esbjerg på Gl. Vardevej - i hyggelige omgivelser tæt på Svømmestadion Danmark og omsluttet af Nørreskoven - og dels i Veldtofte Idrætspark i den østlige del af Esbjerg.

Find Esbjerg Tennisklub på