Jysk Juniortennistour og Hørning Open i HTK

09/07/2017

Jysk Juniortennistour og Hørning Open i HTK

Kære tennisspillere i ETK

Hørning Tennisklub (beliggende nær Skanderborg) byder på turneringstennis i weekenden i uge 32.

1) Herrerturnering (single og double) fra fredag den 11/8 til søndag den 13/8 (se vedhæftet indbydelse)
2) Juniorturnering (6 - 17 år) for IKKE øvede turneringsspillere - Jysk Tennis Tour (se vedhæftet indbydelse) - afvikles lørdag den 12. august 2017.

God fornøjelse og held og lykke til dem som har tid og lyst til at deltage.

Michael L. Christiansen
Bestyrelsesmedlem i ETK