Vigtig holdkamp den 28. maj for ETKS 1. Damehold!

25/05/2017

VIGTIG HOLDKAMP DEN 28. MAJ FOR ETKS 1. DAMEHOLD!

"Kalder alle tennis fans! Vores 1. damehold, spiller på søndag d. 28.05 kl 12 en meget vigtig hjemmekamp mod Roskilde. Det er vigtige point der står på spil, så vi får brug for al den støtte og opbakning vi kan få!
Vejret kan vi ikke garantere, men god tennis og hyggelig stemning vil vi gerne love!
VI håber meget at du/i har lyst til at kigge en tur forbi anlægget på Gl. Vardevej og heppe på os!

Vi ses!

/Christina Buch, holdkaptajn"