Tak for opbakningen til årets generalforsamling

01/04/2019

Tak for opbakningen til årets generalforsamling!

Formand Carsten Holmgaard havde en travl aften. Der skulle berettes,  lykønskes og siges velkommen og farvel.
Jan Aaen fik helt fortjent “Jens Leth pokalen” for en super indsats igennem mange år for Esbjerg tennisklub.
René har for en stund lagt bestyrelsearbejdet i Esbjerg tennisklub på hylden, vi takker for indsatsens. Vi byder derfor med glæde Peter Skou velkommen i bestyrelsen.
thumbnail IMG 6022
thumbnail IMG 6024