Tennissportens Dag lør. 4. maj 2019

22/04/2019

Tennissportens Dag lør. d. 4. maj

Både medlemmer og nysgerrige inviteres til Tennissportens Dag lørdag den 4. maj.
Alle er velkomne til en sjov og aktiv dag på tennisbanerne – uanset alder og niveau.

Tennissporten Dag afholdes fra kl. 11.00-13.00 sammen med tennisklubberne over hele landet åbner vi dørene og giver enhver tennisinteresseret mulighed for at prøve tennis.
Vi er selvfølgelig med og vil give den hele armen for at vise, hvorfor lige netop ETK er den allerfedeste klub, at være med i.

Vi håber derfor, at så mange som overhovedet muligt vil deltage. På den måde kan vi give vores nye tennisgæster en god social oplevelse med sporten og med vores klub.

Det er gratis at deltage og klubben er vært ved låneketsjer til alle.

Vi glæder os til at se jer til Tennissportens Dag!

tennissportens dag 2019 facebookcover 1920x1080px