Åbning af tennisbaner

21/04/2020

ÅBNING AF TENNISBANER

Efter at have modtaget grøn lys for åbning af udendørs tennisbaner fra DTF, er det med stor gælde at ETK kan oplyse at tennisbanerne på Gl. Vardevej er åbnet for booking og spil fra tirsdag den 21. april.
Åbningen sker dog under særlige forhold og betingelser. Vi skal derfor gøre opmærksom på følgende.

• Klubhus, omklædning og toiletter vil være LUKKET.
  • Man må ikke opholde sig i klubben udenfor banerne. Kom umiddelbart før spilletid, og forlad anlægget umiddelbart efter spil.
  • Man skal bruge handsker eller sprit ved banefejning.
  • Der må max. være 4 personer på banen ad gangen.
  • Hold god afstand og håndhygiejne.
  • Undgå fysisk kontakt med andre og deres udstyr.
  • Bliv hjemme - selv ved milde symptomer.

Der vil være engangshandsker og håndsprit til rådighed på anlægget, men vi opfordrer til at man medbringer hjemmefra!

Der vil senere blive udsendt særlig information omkring træning