Information til medlemmerne

06/04/2020

Information til medlemmerne

Kære medlemmer

Bestyrelsen har med udgangspunkt i de seneste meldinger fra statsministeren truffet beslutning om, at generalforsamlingen den 14. april 2020 aflyses.

Generalforsamlingen udskydes på ubestemt tid, idet vi ønsker at kunne afholde en normal generalforsamling med deltagelse af flest mulige medlemmer.

Der vil således senere komme en ny indkaldelse til generalforsamling.

Med hensyn til banerne på Gl. Vardevej har SEPE lovet at gå i gang med klargøring umiddelbart efter påske, forudsat restriktionerne tillader det.

Hvis det går planmæssigt, forventes banerne at kunne være klar i slutningen af april eller begyndelsen af maj måned.

På nuværende tidspunkt må jeg tage forbehold for hvilke restriktioner, der måtte komme med hensyn til spil på banerne og træning, idet vi selvfølgelig vil følge alle gældende regler.

Indtil videre fastholder vi det traditionelle  åbningsarrangement lørdag den 18. april 2020 med klargøring fra kl. 9.00 og standerhejsning kl. 11.00.

Dette er selvfølgelig også under forudsætning af, at det er muligt i henhold de udmeldinger, der kommer efter påske.

Der kan således blive tale om, at vi må aflyse eller udsætte arrangementet med kort varsel.

Der har været enkelte forespørgsler på økonomisk kompensation på grund af aflyste tider og aflyst træning i tennishallen.

Således som klubbens økonomi er på nuværende tidspunkt og med den usikkerhed, der hersker om den fremtidige situation, må vi desværre meddele, at vi ikke har mulighed for at refundere nogen af delene.

Vi betragter det som en force majeure situation og håber, at I vil have forståelse herfor.

I ønskes alle en god påske,  og pas godt på jer selv indtil vi ses igen.

Carsten Holmgaard