Genåbning af tennishal og klubhus

09/06/2020

Genåbning tennishal og klubhus

Kære medlemmer i Esbjerg Tennis Klub

Efter myndighedernes melding om genåbning for indendørs idræt, samt hævning af forsamlingsforbud til 50 personer, har vi nu genåbnet for booking og spil i tennishallen, samt for adgang til klubhus og omklædning/bad.

Samtidig genoptager vi drop-in onsdage kl. 18 - 20 for alle motionister. Der vil her være mulighed for træning v/Kurt Hetebrügge.

For nybegyndere er der mulighed for at tilmelde sig træning tirsdage kl. 18.00 - 19.30. Træningsgebyr frem til september (excl. juli) udgør 300 kr.

HUSK - generalforsamling i ETK tirsdag den 16. juni kl. 20 på Den Røde Okse.

HUSK - fortsat god håndhygiejne og at holde afstand til andre personer!

Med sportslig hilsen - og god sommer
BESTYRELSEN