Information til medlemmer

30/03/2021

Information til medlemmer

Kære medlemmer

Det glæder mig at kunne meddele, at banerne er ved at være klar.
Det forventes, at bane 4, 5, 6 og 8 åbner onsdag, den 31.marts 2021.

Vi afholder det traditionelle åbningsarrangement lørdag, den 17. april 2021 med klargøring af baner fra kl. 9.00 og standerhejsning kl. 11.00.

Dette er selvfølgelig med forbehold for de restriktioner, der måtte være.

Årets generalforsamlingen er foreløbig udsat på ubestemt tid.

Vi vil gerne også i år kunne holde en normal generalforsamling med deltagelse af flest mulige medlemmer.

Det hører I nærmere om.

Der har være enkelte forespørgsler på økonomisk kompensation på grund af aflyste tider og aflyst træning i tennishallen.

Jeg må desværre meddele, at vi ikke har nogen mulighed for at foretage nogen refusion.

Baggrunden er, at klubben kan ikke få nogen form for kompensation fra de hjælpepakker, der er indført, idet vores drift er finansieret med mere end 50 % offentlige midler.

Samtidig kan vi konstatere, at vi stadig har stort set de samme udgifter.

Jeg håber, at I vil have forståelse herfor.

I ønskes alle en god påske.

Carsten Holmgaard