DROP IN

25/04/2021

DROP IN

Drop In starter onsdag den 21. april. Grundet den sene  “tilladelse” til forsamling, så starter vi desværre den første gang uden mad ordning. Den kommer Per med fra den 28. april og fremover, og vi ser frem til mange gode aftner med tennis og lidt forplejning efterfølgende.  

Vi har brug for nogle spillere til at hjælpe med ”Klemme tjansen”. 

Der vil hver gang være en erfaren ”Klemme mester”, som kan vise den nye afløser, hvor enkelt og simpelt det gøres, vi håber at næste generation af ”Klemme Mester” står parat som afløser. Drop In er som tidligere år hver onsdag fra 18-20.00 frem til slut september, hvor ”Klemmeholder” blander hold med 25 minutters spil og rokade til næste spil. Der er ligeledes gratis træner på bane 1 i de to timer, dog også først fra den 28. april. 

Klubben glæder sig til at se den dejlige blanding af alder, køn og spillerniveau og se de mange tennissmil på banerne igen i år.

På vegne af Esbjerg Tennis Klub ser vi frem til stort fremmøde og med tennis hilsen.

Esbjerg Tennisklub

Esbjerg Tennis Klub - ETK - er stiftet i 1888 og dermed en af de ældste klubber i landet. Med omkring 500 medlemmer udendørs er klubben samtidig blandt de største i Jylland.
ETKs baner ligger dels i Sport & Event Park Esbjerg på Gl. Vardevej - i hyggelige omgivelser tæt på Svømmestadion Danmark og omsluttet af Nørreskoven - og dels i Veldtofte Idrætspark i den østlige del af Esbjerg.

Find Esbjerg Tennisklub på