INTERN UDFORDRINGSTURNERING

25/04/2021

INTERN UDFORDRINGSTURNERING

På grund af den forkortede vintersæson, så vil ETK tilbyde endnu en deltagelse i en intern udfordringsturnering til de medlemmer, der måtte ønske at teste styrkeforholdet over for andre end de sædvanlige makkere. Formålet er at skabe et større konkurrencemoment på alle niveauer i klubben og derigennem større interesse for at repræsentere klubben i holdkampe mod andre klubber.

Hvis det har din interesse, så send din tilmelding til simondahlverner@gmail.com senest den 1. maj. Umiddelbart herefter vil du modtage yderligere information.

Det er tanken at inddele de tilmeldte medlemmer i grupper efter styrkeforhold og sommeren igennem afvikle udfordringskampene på et fast tidspunkt fredag eftermiddag mellem kl. 16.00 og kl. 20.00.

Der spilles i puljer med fire spillere efter samme koncept som i eksterne holdkampe (bedst af tre sæt med matchtiebreak til 10 i tredje sæt).

Puljevindere rykker op, puljetabere ned. På baggrund af resultaterne udarbejdes en intern rangliste, som vil danne grundlag for deltagelse i næste sommers holdkampe mod andre klubber.

Vi håber på stor interesse og ser frem til at modtage din tilmelding