INTERN UDFORDRINGSTURNERING

25/04/2021

INTERN UDFORDRINGSTURNERING

På grund af den forkortede vintersæson, så vil ETK tilbyde endnu en deltagelse i en intern udfordringsturnering til de medlemmer, der måtte ønske at teste styrkeforholdet over for andre end de sædvanlige makkere. Formålet er at skabe et større konkurrencemoment på alle niveauer i klubben og derigennem større interesse for at repræsentere klubben i holdkampe mod andre klubber.

Hvis det har din interesse, så send din tilmelding til simondahlverner@gmail.com senest den 1. maj. Umiddelbart herefter vil du modtage yderligere information.

Det er tanken at inddele de tilmeldte medlemmer i grupper efter styrkeforhold og sommeren igennem afvikle udfordringskampene på et fast tidspunkt fredag eftermiddag mellem kl. 16.00 og kl. 20.00.

Der spilles i puljer med fire spillere efter samme koncept som i eksterne holdkampe (bedst af tre sæt med matchtiebreak til 10 i tredje sæt).

Puljevindere rykker op, puljetabere ned. På baggrund af resultaterne udarbejdes en intern rangliste, som vil danne grundlag for deltagelse i næste sommers holdkampe mod andre klubber.

Vi håber på stor interesse og ser frem til at modtage din tilmelding

Esbjerg Tennisklub

Esbjerg Tennis Klub - ETK - er stiftet i 1888 og dermed en af de ældste klubber i landet. Med omkring 500 medlemmer udendørs er klubben samtidig blandt de største i Jylland.
ETKs baner ligger dels i Sport & Event Park Esbjerg på Gl. Vardevej - i hyggelige omgivelser tæt på Svømmestadion Danmark og omsluttet af Nørreskoven - og dels i Veldtofte Idrætspark i den østlige del af Esbjerg.

Find Esbjerg Tennisklub på