Træningsmuligheder

Esbjerg Tennis Klub udbyder træning til alle aldersgrupper på alle niveauer. Da klubben råder over flest udendørsbaner, er der flest træningsaktiviteter i udendørssæsonen, maj til september. Der tilbydes også træning indendørs i et mere begrænset omfang i vinterhalvåret, oktober til april. Se det gældende træningstilbud under punktet "træningsprogram" her på hjemmesiden.

Forudsætning for at modtage træning

For at kunne tilmelde dig et hold og dermed modtage træning af klubbens professionelle træner og dygtige assistenttrænere, skal du være medlem af Esbjerg Tennis Klub. Som ungdomsspiller (under 18 år) hører der automatisk en ugentlig træning med til dit medlemskab. Ønsker du at modtage mere træning end en gang ugentlig, skal du tilkøbe de øvrige træninger. Er du seniorspiller køber du et medlemskab, som giver ret til at booke baner udendørs sammen med et andet ETK-medlem, uden yderligere udgifter end medlemsprisen. Hvis du som Senior (over 18 år) ønsker at modtage træning, skal du tilkøbe dette - tjek under 'Køb Medlemskab' i menuen.

NB; Da klubben råder over 8 udendørs baner og 2 indendørs er der flest træningsaktiviteter i udendørssæsonen, maj til september. Der tilbydes også træning indendørs i et mere begrænset omfang i vinterhalvåret - se det gældende træningstilbud under punktet "træningsprogram" her på hjemmesiden.

Børn og Unge

Tennisskolen

Træningen for børn og unge er bygget op omkring TENNISSKOLEN, som er et tilbud til begyndere og let øvede. Hvis du er i tvivl om hvilket træningspas der passer til dit barn, er du meget velkommen til at kontakte klubben.

Holdtræning/udtaget

Hvis du har niveau eller talent til at spille på klubbens hold, vil du blive tilbudt Holdtræning. Her skal du have DTF-licens og kunne stille dig til rådighed for klubben hold. Kontakt klubbens Cheftræner for spørgsmål eller yderligere information.

Senior (over 18)

Seniorintroduktion - nybegyndere

Hvis du er helt ny til tennis anbefaler vi at du møder op til vores seniorintroduktion. Tjek træningsprogrammet for dette års ugedag og tidspunkt, samt Facebook for aktuelle informationer.

Onsdagstræning - letøvede

Holdet er for øvede motionister, der gerne vil forbedre teknikken og som samtidig værdsætter det sociale aspekt. Holdet er lige noget for dig, der ikke har en fast makker at spille med, eller for jer der ønsker at spille mod forskellige modstandere og på den måde udfordre dit eget niveau. Der er om onsdagen et lille traktement til fremmødte motionister, for at underbygge og styrke det sociale klubfællesskab. Onsdagstræning kræver blot at du har købt et medlemskab af ETK, og tilbydes udelukkende i udesæsonen.

Øvede seniorer

Hvis du er seniorspiller med niveau og ønsker at modtage træning, bedes du henvende dig til klubbens Cheftræner for at høre om mulighederne.

Tøse Tennis

Piger, Damer, Tøser mellem 16 år og ? hygger sig med øvelser og småspil lørdag eftermiddag. Holdet er henvendt til voksne begyndere, som vægter grin og sjovt samværd lige så højt som det at lære tennisspillets grundslag. Tøse Tennis udbydes både i ude- og indesæsonen - se det gældende program for tidspunkt.