Træning i Esbjerg Tennis klub

Esbjerg Tennis klub udbyder træning til alle aldersgrupper på alle niveauer.

I undermenuen kan du læse mere om klubbens forskellige træningstilbud.

Hvis du gerne vil deltage i træning, men ikke mener der er noget passende træning for dig, så kontakt venligst etk.coach@gmail.com så skal ETKs cheftræner se hvad vi kan gøre for dig.

Træning udendørs

Træningen for ungdom er bygget op omkring TENNISSKOLE (et tilbud til begyndere og let-øvede), HOLD/TALENT (et tilbud til spillere, der spiller på klubbens hold og/eller spillere, der har potentiale til at blive en del af elitegruppen) og elite-træning for klubbens bedste spillere - spillere i top 10 for juniorer på den danske rangliste.

Det er klubbens professionelle træner, i samarbejde med klubbens assistenttrænere, som varetager træningen.

Har du spørgsmål vedrørende træningen, er du velkommen til at kontakte cheftræneren ved at henvise til denne i en mail til: etk@esbjergtennisklub.dk.

Hvad kan ETK tilbyde seniorer?

Nye og letøvede motionister kan deltage i "Tirsdagstræf", hvor der bydes på træning, spil og hygge på Gl. Vardevej. Hører du til de letøvede/øvede motionister på senior-plan bydes der på "Onsdagstræf", hvor man spiller doubler og hygger sig. Både tirsdag og onsdag er kl. 18.00 - 20.00.

Bemærk: Deltagelse på træningsprogrammet forudsætter at man er medlem af Esbjerg Tennis Klub.

ESBJERG TENNIS KLUB - ÅRETS TENNIS KLUB 2012